Sanatta performans nedir?

Performans kültürü: Sanatta performans, resim sanatının nasıl çalıştığını tanımlar. Sanatta verimliliği arttırır.

Daha Fazla...

Gülperin Sertdemir, "Okutmalı-Uygulamalı Sanat Akımları" Atölyesi

2019 yılı itibarı ile 20. yılını dolduran Gülperin Sertdemir Atölyesi, İzmir, İstanbul, Paris gibi kentlerde her yıl çeşitli galerilerde karma sergiler düzenlemektedir.

Daha Fazla...

Gülperin Sertdemir, 20-22 Aralık'ta İstanbul Art Show'da!

İstanbul Art Show her yılın Aralık ayında, o yıl için seçtiği tema ve belirlediği odak ülke çerçevesinde ulusal ve uluslararası önde gelen galerileri bir araya getiren, sanat sohbetleri, konferanslar, sergiler, performanslar ve kokteyllerle sanat dünyasının tüm aktörlerini buluşturarak sanat evrenindeki son gelişmelerin, dönüşümlerin ve gelecek öngörülerinin dört gün boyunca tartışmaya açıldığı geniş bir platform ve şeffaf bir sanat pazarıdır.

Daha Fazla...

Büyük Efes Sanat Günleri 2020

Swissôtel Büyük Efes ve Büyük Efes Sanat bünyesinde bu yıl altıncısı düzenlenen "Büyük Efes Sanat Günleri 2020", sanatseverlerle 20 - 23 Şubat tarihleri arasında buluşuyor.

Daha Fazla...

Gülperin Sertdemir, bu hafta Diva Magazin Dergisi'nde!

7 Şubat 2020 haftası, 868. Sayı Diva Magazin, ECN Sanat Galerisi sayfasında yeni dönem bir Gülperin Sertdemir eseri yer alıyor, gördünüz mü?

Daha Fazla...

19 Mayıs, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramıdır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

Daha Fazla...

Gülperin Sertdemir'in Eserleri Varna'da!

6-8 Kasım 2020 tarihleri ​​arasında Varna’daki "Boris Georgiev" Sanat Galerisi ve İstanbul - Pinello Sanat Galerileri işbirliği ile “Uzay Hareketi” mottosu altında genç sanatçıların eserleri gösteriliyor. Sergide 120 sanatçının çeşitli sanatsal tarzlarda eserleri sanatseverlerin dikkatine sunuluyor. Sergi, ünlü Türk ressam Aydın Ayan'ın onursal katılımıyla gerçekleşecek.

Daha Fazla...

Sanatım Dergisi, Ocak 2022 Sayısı

Sanatım Dergisi'nde bu ay "Toplumsal Düşünme, Sanat ve Dünya Sanat Akımları"ndan bahsettim.

Daha Fazla...